Denne løsning kan gjøre at arbeidsplassen din blir mer effektiv 

Det er mange gode løsninger, tips og triks der ute som kan føre til arbeidsplassen og kollegaene dine fungerer og jobber mer effektivt. Vi skal jeg deg et par tips som vi håper at du kan ta med deg videre til bedrift, enten du er ansatt eller leder.  

Effektivitet er viktig på arbeidsplassen for at man skal ha et bærekraftig arbeidsmiljø der man får gjort så mye som mulig i løpet av dagen. Det er mange måter å gjøre arbeidsplassen mer effektiv, og det viktigste er at nærmeste leder starter med å motivere og inspirere de ansatte. Likevel er det også mange flotte hjelpemidler som kan gjøre jobben litt enklere.  

Møteromsbooking  

Det første tipset vi skal gi er at det er en god ide å benytte seg av møteromsbooking. Møteromsbooking fra Pronestor er et supert verktøy som gjør det enkelt for alle på jobben å se hvilke møterom som er ledige, hvor mange det er plass til på møterommet, samt at du får tilgang til en kalender i skyen der du kan holde kontroll på hvilke møter som skal ta sted hvor og når. Med denne møteromsbookeren kan du også booke møter på nett dersom de ikke skal ta sted på kontoret.  

 
Med andre ord er dette rett og slett en programvare som kan gjøre det kan være enklere å holde kontroll. På den måten så bruker man mindre tid på å surre og kaste bort tid. 

Book en pult på arbeidsplassen 

Pronestor har også en programvare som lar deg booke pulter på arbeidsplassen din. De siste årene så har det blitt mer og mer populært med «free seating» på arbeidsplassen, spesielt dersom det er mange deltidsansatte på arbeidsplassen som ikke er på kontoret hver dag. Likevel så hender det at man har behov for å være på en spesifikk pult. Dette kan være fordi man holder på med et prosjekt og har behov for å legge igjen både ditt og datt på pulten sin, eller det kan være fordi man er nødt til å sitte ved siden av en spesifikk kollega. Test Pronestor for å bli mer effektive! 

Tell Us What You Think
0Like0Love0Haha0Wow0Sad0Angry