Find Julie Hastrups krimier online hos boghandleren

Folk læser krimier som aldrig før. Det er usikkert, hvorfor vi drages af mord og kriminalgåder i dystre miljøer, men måske er det, fordi vi har behov for spænding i vores ellers så fredelige og trygge liv. Der er sikkert mange gode forklaringer på fænomenet. Et faktum er det i hvert fald, at mange danskere slubrer den ene kriminalroman efter den anden i deres fritid. En regnvejrsdag i sofaen, med en god kop kaffe, lidt småkager og en bog fuld af mord, er top hygge for mange.

Den danske krimiforfatter, Julie Hastrup, har et pænt forfatterskab bag sig efterhånden. Da Julie Hastrup debuterede i 2009, blev det begyndelsen på en lang række romaner om kriminalefterforskeren Rebekka Holm, der kastes ud i det ene, ofte makabre, mysterium efter det andet. Bizar sex og makabre forbrydelser er faste ingredienser i disse bøger, som er blevet udgivet i en række lande ud over Danmark. Man skal holde godt fast, når man læser hendes bøger.

En journalist med en forfatter i maven

I hele sit liv har Julie Hastrup boet i København, selvom hun er født i Ringkøbing. Hun er uddannet journalist fra journalisthøjskolen og har arbejdet for TV2-Lorry og Danmarks Radio, men er nu sprunget ud som krimiforfatter på fuld tid. Spørger man Julie Hastrup om, hvad der driver hende, så er svaret, at hun interesserer sig for de store følelser. Begær, hævn, jalousi og andre mørke sider af mennesket kommer ofte op til overfladen i hendes spændende krimier. Det onde i mennesket bliver udforsket og beskrevet fra alle vinkler i hendes forfatterskab.

En boghandlers webshop

Bog & Idé er en af de største boghandlerkæder i Danmark, med mange fysiske butikker fordelt ud over hele landet. Men foretagendet er også tilgængeligt online på bog-ide.dk. Her kan man finde alle bøgerne af Julie Hastrup og mange andre danske og udenlandske forfattere. Hvis man ikke er i humør til at komme hos den fysiske boghandler, så kan man, fra sofaen derhjemme, kigge forbi og finde en god bog, som man kan læse en dag, hvor regnen siler ned uden for.

Tell Us What You Think
0Like0Love0Haha0Wow0Sad0Angry