Klassisk tysk hvidvin i webshoppen hos Jyllands største vinbutik

De fleste drikker rødvin til aftensmaden. Rødvin passer også rigtig godt til solide kødretter, og kødretter er stadig det mest almindelige at spise til aftensmad i de traditionelle danske hjem. Men flere og flere holder kødfrie dage og laver i stedet vegetariske retter til middag. Og her kan man med stor fordel skifte rødvinen ud med hvidvin. Hvidvin er nemlig en glimrende ledsager til de mere lette vegetariske retter. Det er bestemt værd at give en chance.

Riesling er en tysk hvidvin, som virkelig har fået vind i sejlene i de seneste år. I halvfjerdserne oplevede Riesling et lavpunkt, hvor dens status var næsten på nulpunktet. Det er siden vendt, og i dag må Riesling anses for at være blandt de bedste hvidvine på markedet. I hvert fald hvis man køber dem af god kvalitet. Alt efter hvor druen høstes, kan smagen variere fra det meget søde til det knastørre. Hvis man har specielle præferencer i forhold til det, så bør man være opmærksom på det.

Klassisk drue

Riesling kan spores helt tilbage til 1400-tallet og stammer oprindeligt fra Tyskland, hvor den altså har været dyrket i mindst 600 år. Især i Rhinområdet har man fremstillet skønne hvidvine af denne drue, og mange har nydt godt af de skønne klare dråber igennem tiderne. Men også andre steder i verden dyrker man Riesling. Chile, Australien og New Zealand er et par af dem. Der fremstilles vine på Riesling, som ligger helt i top og på linje med vine fra Champagne og Bordeaux.

Riesling er en skøn hvidvin, både til forretter, lette vegetariske retter, og til et svalende glas i sommervarmen. Hvidvine er dejlige at drikke alene, og altid afkølede. De læsker godt og løfter sindet med deres klare lyse smag.

Find Riesling online

Webshoppen supervin.dk har altid gode hvidvine på hylderne. Bag webshoppen står Jyllands største vinbutik. Og her har man gjort det til en dyd at købe store partier hjem, til lave fordelagtige priser. Dette kommer naturligvis kunderne til gode. Her er det ikke bare de billige vine, der er billige. Også de traditionelt dyre mærker får man til spotpris.

Tell Us What You Think
0Like0Love0Haha0Wow0Sad0Angry