3 Tips til å holde treningsrutinene i vinter 

Det å trene er noe alle vet er viktig. Det er nemlig noe som er bra for både den mentale helsen vår og ikke minst også den fysiske helsen vår. Og når vi bor så langt nord som vi gjør i Norge, er det viktig at vi prioriterer dette. Det er nemlig flere tilfeller av for eksempel vinterdepresjon i Norden enn de fleste andre steder, og det å bevege oss er noe av det beste vi kan gjøre når det kommer til dette. Det er mange gode grunner til å opprettholde de gode treningsrutinene vi har bygget opp gjennom vinteren, men hvordan gjør vi egentlig dette best mulig? I denne artikkelen skal vi se litt nærmere på noen av de viktigste grunnene.  

01 Velg riktig utstyr 

Å trene om vinteren er noe helt annet enn å trene når det er varmere i været og det er derfor helt nødvendig å skaffe seg utstyr som passer til dette. På Sport24-shop finner du alt du trenger av utstyr til alle mulige forskjellige aktiviteter, og enten du trener ute eller inne, er det viktig å tenke på hvordan du kan tilpasse utstyret ditt til sesongen. For enten det dreier seg om motivasjon til å komme seg på treningssenteret uten å fryse eller du trener ute, er det masse utstyr som vil gjøre alt dette mye enklere. Fokuser på utstyret, så blir alt annet enklere. 

02 Hold steinhardt på rutinene du har bygget opp  

Det er nå det gjelder, og noe av det aller beste du kan gjøre er rett og slett å ikke gi slipp på rutinene dine. Hold på alle de gode rutinene du har bygget opp og prioriter det. Ta et veldig bevisst valg om dette, så blir resten mye enklere. 

03 Tren sammen med noen 

Hvis du ikke gjør det allerede, kan det å trene sammen med noen faktisk være en stor hjelp, spesielt gjennom de kalde og mørke månedene. Det er noe helt annet å stå opp kl.6 for å trene når det er mørkt og kaldt enn det er om sommeren, så det å skulle møte noen der kan gjøre underverker for motivasjonen.  

Tell Us What You Think
0Like0Love0Haha0Wow0Sad0Angry